Tarieven

Vanaf 1 januari 2024 bied ik voor neurofeedback & neuromeditatie enkel trajecten aan en geen losse sessies. Voor psychologische begeleiding & brainspotting blijven losse sessies wel mogelijk. 

 

Type sessie

Duur 

Prijs

Opmerkingen

Intake gesprek

60 min

€ 90,-

De eerste keer dat je komt, vindt het intake gesprek plaats om jouw vragen in kaart te brengen en om uitleg gegeven over de therapiemogelijkheden.

 

QEEG

90 min

€ 200,-

Eerst worden de QEEG metingen gedaan en geanalyseerd. Dan worden de resultaten in een overzicht gebracht en met jou besproken. Je kunt ervoor kiezen om deze bespreking op een ander moment of online met me te doen (in dat geval kosten de sessies jou minder tijd die nodig is ivm analyses). Deze meting dient als basis om het neurofeedback training protocol op te zetten of te wijzigen. 

 

 

   

Brainspotting

60 min

€ 90,-

 

Psychologische begeleiding

60 min

€ 90,-

In het neurofeedback traject zit er al voor een stuk psychologische begeleiding. Is er meer begeleiding nodig, dan kun je een of meerdere losse sessies volgen. Ook als je niet voor een neurofeedback traject kiest, ben je welkom om psychologische hulp te krijgen.

 

Prijzen voor trajecten (zie meer uitleg op www.newrons.be/neurofeedback en www.newrons.be/neurofeedback_videos):

 

 

Als client bij mij heb je altijd inzage in je QEEG en neurofeedback bevindingen en als je deze files wilt, kan ik je deze op stick meegeven of toesturen. Een verslag kan aangevraagd worden. 

 

De sessies kunnen met Bancontact of Payconiq betaald worden. 

 

Ben je verhinderd, zeg je afspraak dan minstens 48 uur op voorhand af zodat een andere persoon sneller geholpen kan worden en om een verzuimvergoeding (€45,-) te vermijden. Annulaties op dezelfde dag worden volledig in rekening gebracht. 

 

Terugbetaling via het ziekenfonds

Ik ben erkend als klinisch psycholoog met visum. De therapie sessies bij mij vallen daarom onder terugbetaling psychologische zorg en worden dan ook deels vergoed. Hoeveel sessies en hoeveel er per sessie wordt terugbetaald hangt af van het ziekenfonds en of je bijvoorbeeld al ergens anders in behandeling bent (geweest). 

Ben je ondernemer?

Binnen het Peak Performance traject & Neuromeditatie Traject krijg je advies en neurofeedback en / of neuromeditatie trainingen in functie van jouw werksituatie.